PatikaPlus Gyógyszertár

...a hét minden napján 8-20 óráig várjuk Önöket a Váci úti Tesco áruházban Tel: 1 236-0993

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Webpatika Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

Az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló jogszabályban foglalt kötelezettségnek eleget téve a Újpest-Városkapu Gyógyszertár az alábbiakról tájékoztatja ügyfeleit:

1. Adatkezelés célja: Az Újpest-Városkapu Gyógyszertár személyes adatokat a megbízási szerződés létrejöttével, nyilvántartásával és a szolgáltatás teljesítésével összefüggésben kezeli. Az adatszolgáltatás önkéntes, de a regisztrációban, ill. a megrendelőben rögzített egyes személyes adatok közlése nélkülözhetetlen a szerződés létrejöttéhez és teljesítéséhez.

2. Az adatkezelés időtartama: az Újpest-Városkapu Gyógyszertár a személyes (és azon belül a különleges) adatokat a jogviszony fennállása alatt, valamint azon időtartam alatt kezelheti, ameddig a szerződéssel kapcsolatban igény érvényesíthető.

3. Az Újpest-Városkapu Gyógyszertár köteles törölni minden olyan, ügyfeleivel, volt ügyfeleivel vagy létre nem jött szerződéssel kapcsolatos személyes adatot, amelynek kezelése esetében az adatkezelési cél megszűnt.

4. Az Újpest-Városkapu Gyógyszertár, mint adatkezelő az adatok feldolgozását és az adatok nyilvántartását is maga végzi.

5. Az Újpest-Városkapu Gyógyszertár tevékenysége során tudomására jutott, adatokat (személyes és vagyoni adatokat, a szerződéses adatokat) - a jogszabályban meghatározott eseteket kivéve - csak akkor hozhatja harmadik személy tudomására, ha a titoktartási kötelezettsége alól az érintett ügyféltől vagy annak törvényes képviselőjétől a kiszolgáltatható titokkört megjelölve írásban felmentést kapott. Kivételt képez az Újpest-Városkapu Gyógyszertár esetenként megbízott alvállalkozója, kinek munkavégzéséhez legszükségesebb adatokat a Újpest-Városkapu Gyógyszertár biztosíthatja, viszont az átadott személyes adatokat a megbízott alvállalkozó semmilyen módon nem jogosult megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

6. Az Újpest-Városkapu Gyógyszertár ügyfele saját személyes, nyilvántartott illetve továbbított adatairól - a hivatkozott törvényekben rögzített korlátozásokkal - jogosult tájékoztatást kapni, kérésére adatait az Újpest-Városkapu Gyógyszertár nyilvántartásában módosítja.

7. Az ügyfél jogellenes adatkezelés esetén élhet tiltakozási jogával, illetve bírósághoz is fordulhat. Az Újpest-Városkapu Gyógyszertár, mint adatkezelő köteles a bejelentést a törvény előírása szerint kivizsgálni és az ügyfelet írásban tájékoztatni.

8. Minden egyéb, adatkezeléssel, adatvédelemmel összefüggő kérdésben az 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései az irányadóak.

 

Termék keresőSpeciális keresés

Akcióink

Belépés


Névnap

Ma 2024. május 23., csütörtök, Dezső napja van. Holnap Eszter és Eliza napja lesz.